Nyárvégi eredményeink

Írta: MALÉV RK

2022.09.16.

Az elmúlt pár hónapban nagyon eredményes üzemnapokkal büszkélkedhetünk a Malév Repülőklub Vitorlázórepülő Szakosztályában. Számtalan távot, illetve időtartamot tudtunk repülni, ezek mellett sok egyéb eredményről is szeretnénk most beszámolni.

Kezdjük is az egyedülrepülőkkel! Lukács Levente, Papp Máté, Papp Robi, Keleti Dani, Őri Márk, Lubróváry Milán és Marosvölgyi Tomi is teljesítették az FAI “B” vizsga feltételeit, gratulálunk nekik! Sok szép leszállást, csak így tovább!

A “C” vizsgajelvény követelményeinek sikeresen eleget tett Őri Márk klubtársunk, ezután sikeres időtartamrepülések fűződtek a nevéhez az elmúlt időszakban.

A hatósági vizsgáztatók sem pihenhettek sokat, újabb négy frissen szerzett szakszolgálati engedélyt ünnepelhetünk. Gratulálunk az új szakszósoknak, Oláh Boginak, Dózsa Norbinak, Lonsták Ádámnak és Komoly Samunak!

Augusztus folyamán megjavult szeretett Ka-8-as repülőnk, így az együléses repülési lehetőséget kihasználva számos új típusvizsga született. Oláh Bogi, Lonsták Ádám, Pladys Matyi, Czakó Noel és Komoly Samu, sok szép repülést vele!

További hírek…

GALÉRIA – Kötelékrepüléssel emlékezünk

GALÉRIA – Kötelékrepüléssel emlékezünk

Az elmúlt évekhez hasonlóan, a mai napon többek között kötelékrepüléssel emlékeztünk 1982-ben tragikus körülmények közt Hámashatárhegyen elhunyt 9 repülőbarátunkra. A képekek köszönjük Kolos Ferencnek!

Közeleg a III. Dunakeszi Vitorlázórepülő Bajnokság

Közeleg a III. Dunakeszi Vitorlázórepülő Bajnokság

Tavasszal is gőzerővel folynak az előkészületek a 2023. május 26. és június 3. között esedékes III. Dunakeszi Vitorlázórepülő Bajnokságra. Jelen pillanatban 43 nevezővel az ország legnépesebb versenyének nézünk elébe, ahol nem csak magyar versenyzőkkel találkozhatunk...